Částečné znovuotevření vyplácení provizí.

04.09.2013 15:33

 

Všechným zákazníkům, kteří nám důvěřovali v těchto těžkých časech, hrdě oznamujeme, že následující země budou mít automaticky otevřené učty pro vyplacení:

Portugalsko, Itálie, Německo, Česká Republika, Austrálie, Rakousko, Francie, Slovensko, Dominikánská Republika, Norsko, Švédsko, Dánsko, Nizozemsko, Rumunsko, Španělsko, Švicarsko, Brazílie, Kanada, Finsko, 5ecko, Izrael. Luxembursko, Saudská Arábie, Slovinsko, UAE, BVI, Azerbaiján, Bulharsko, Rusko a Ukraina.

Všechny učty s jmenovaných zemí budou mít automaticky otevřené učty našim systémem pro výběr pomocí Payzy, Paxum a EgoPay.

Země, které nejsou v tomto seznamu budou mít výbery pozastaveny, dokud neschválíme uživatelské učty.

Všichni uživatelé, kteří nepoužili Payzu a nejsou ve vysoko rizikových zemí, tak budou mít učty pro výběry otevřené.

Všichni uživatelé, kteří v minulosti financovali svoje učty přes Payzu, budou mít pozastavené učty aby se předešlo chaosu a pokusech o nabourání do systému. Vybírání u učtů bude omezeno na max. 5 výběrů denně, bez omezení výběrové výšky.

Spory s Payzoujsou téměř na konci a znovu radíme všm, kteří mají stále otevřené spory, aby je zrušili, když je vhodnější, aby DG řešilo žádosti o vrácení a neplatných uživatelů.

Přišel čas na znovuzrození DG.

 

 

Poznámka: Překlad byl proveden pomocí Google z oficiálních stránek DG.